Superliga Srbije

Radnički pozajmio Borisa Krstića od Žiline: Napadač na staroj fudbalskoj adresi u Nišu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.01.2024 19:11
Boris Krstić, reprezentativac Srbije MN Press
Boris Krstić, reprezentativac Srbije

Radnički iz Niša doveo je još jednog fudbalera ove zime, pošto je Boris Krstić stigao na jednogodišnju pozajmicu od Žiline. I već danas predstavljen medijima u najvećem gradu južne Srbije. 

Dvadesetogodišnji napadač ponikao je baš u klubu sa "Čaira", odakle ga je Partizan odveo u svoju omladinsku školu, da bi ga karijera kasnije dovela do pomenutog slovačkog kluba. 

"Obzirom na to da sam igrao kao mlađi ovde, ostalo mi je u glavi nešto što nisam ostvario u Radničkom, a to je da zaigram za prvi tim. Uglavnom znam sve mlađe igrače iz tima, znamo se kako privatno tako i sa terena, sa nekima sam bio saigrač, protiv nekih sam igrao. Starije sam upoznao i svi su za sada što sam video dobri momci, tako da verujem da neće biti problema da se brzo uklopim", rekao je 1,93 centimetara visoki centarfor mlade selekcije Srbije, s jednom pozajmicom odrađenom u Spartaku iz Subotice.

Na istoj konferenciji za medije predstavljen je i Nikola Vasiljević, koji je dan ranije sa Andrijom Lukovićem pojačao Nišlije.

"Verujem da u Radnički dolazim u pravom trenutku. Osetili smo to i ljudi iz kluba i ja i na obostano zadovoljstvo krećemo u novo poglavlje. Vraćam se kući da pokažem šta znam. Radnički i Niš su oduvek imali fantastične golmane, na meni je da nastavim tu tradiciju i kontinuitet dobrih čuvara mreže u klubu. I moje mlađe kolege su stasali u ovom klubu, zaista će biti zadovoljstvo raditi sa njima, dobri su momci i odlični golmani", izjavio je Vasiljević nakon potpisivanja ugovora.

I ovaj čuvar mreže je dete Radničkog, a posle odlaska iz Niša branio je za Radnik i Napredak, s tim što je najduži staž imao u Crvenoj zvezdi, gde nije stigao da se istakne u žestokoj konkurenciji. Otuda pozajmice Proleteru i Napretku.