Superliga Srbije

Andrić i Bojić iskustvom pojačali Mladost iz Lučana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.01.2024 19:30
Nikla Andrić i Petar Bojić ponovo su saigrači u Lučanima FK Mladost Lučani
Nikla Andrić i Petar Bojić ponovo su saigrači u Lučanima

Mladost iz Lučana nastavila je da se pojačava u zimskom prelaznom roku. Posle Aleksandra Pejovića, pa mladog 23-godišnjeg Portugalca Nuna Pereire, parafe na ugovore sa ekipom iz Lučana stavili su iskusni igrači i povratnici u klub - Nikola Andrić (31) i Petar Bojić (32).

Andrić, koji igra na pozicijama centralnog i desnog beka jesenas je bio član Novog Pazara. A, za Mladost je nastupao u periodu od 2016. do 2020. godine.

"Drago mi je što se vraćam u klub u kojem sam napravio svoje prve profesionalne korake i gde sam bio tri i po godine. Tada smo ostvarili odlične rezultate, igrali smo Evropu, igrali finale Kupa. Verujem da ćemo i ove godine biti u vrhu tabele", poručio je Andrić na promociji.

 

 

Bojić je u dva navrata u karijeri nosio plavi dres Mladosti.

"Drago mi je što sam se treći put vratio u Lučane, u sredinu  koja meni odgovara, osećam se ovde kao kod kuće. Želim da se zahvalim Nešku Milovanoviću što mi je posle povrede i duge pauze izašao u susret, prvo me pustio da treniram sa njima, a posle smo došli do dogovora i potpisa. Nadam se da će sezona biti uspšna, imamo dobar tim, dosta iskusnih i mladih talentovanih igrača, pred kojima je blistava budućnost", smatra Bojić.

Mladost je prvi deo sezone u Mozzart bet Superligi završila na osmom mestu sa 25 bodova. Planom i programom rada trenera Tomislava Sivića, predviđeno je da se u Lučanima trenira do 17. januara, kada ekipa odlazi na Kipar. Zakazano je pet kontrolnih utakmica na ostrvu, a pored Crvene zvezde i Partizana, snage će odmeriti sa još tri kiparska superligaša.