Superliga Srbije

Zvezda počela pripreme bez osmorice stranca, na prozivci i petorica "romantičara"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.01.2024 11:20
Nikola Knežević je blistao u OFK Beogradu, a igrai u Kupu za Zvezdu Facebook/FK Crvena zvezda
Nikola Knežević je blistao u OFK Beogradu, a igrai u Kupu za Zvezdu

Fudbaleri Crvene zvezde u 11 časova započeli su pripreme za prolećni deo sezone u kome su glavni ciljevi odbrane duple krune. Trener Vladan Milojević je okupio igrače (spisak je brojao 37 imena), u prvom radnom danu nije imao osmoricu stranaca.

Međutim, pored dvojice mladih igrača iz omladinaca Viktora Radojevića i Veljka Milosavljevića, na prozivci su se pojavili pozajmljeni igrači OFK Beogradu: Jovan i Nikola Mituljikić, Nikola Knežević, golman Balša Popović i golgetrer Aleksandar Kahvić. Ko će od njih dobiti šansu na "Marakani", a ko će se vratiti na Staru Karaburmu ostaje da se vidi do odlaska ekipe u ponedeljak na glavni deo priprema.

Kao i većina drugih klubova i crveno-beli će centralni deo priprema obaviti na Kipru gde su, baš kao i večiti rival, imali problem sa pronalaskom adekvatnih protivnika, ali je poznato protiv koja tri rivala će sigurno igrati.

 

 

Zvezdini igrači na početku pripremama: Zoran Popović, Kosta Nedeljković, Miloš Degenek, Mirko Ivanić, Uroš Spajić, Marko Stamenić, Jovan Šljivić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Aleksandar Dragović, Omri Glazer, Nemanja Milunović, Jovan Mijatović, Milan Rodić, Nikola Vasiljević, Viktor Radojević, Srđan Mijailović, Vladimir Lučić, Jovan Mituljikić, Nikola Knežević, Veljko Milosavljević, Nikola Mituljikić, Andrija Maksimović, Uroš Kabić, Nikolić, Balša Popović, Stefan Mitrović, Aleksandar Kahvić.

Kasne zbog avionskih konekcija kasne Šerif Endijaje i Edmund Ado, Piter Olanjinka je bolestan a reprezentativne obaveze  imaju Žan Filip Kraso, Kings Kangva, Naser Šiga, Osman Bukari, In Bom Hvan.