Superliga Srbije

Radnički angažovao reprezentativca Kameruna: Fai Igrao protiv Srbije na Mundijalu u Kataru, sad stigao na "Čair"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.12.2023 08:37
Kolins Fai FK Radnički Niš
Kolins Fai

Odmah nakon završetka jesenje polusezone u Mozzart Bet Superligi niški Radnički je krenuo u veliku rekosntrukciju na svim nivoima.

Novi sportski direktor je postao Bratislav Ristić, a redove Nšlija je pojačao reprezentativac Kameruna, Kolins Fai, čime su se u Nišu pohvalili na zvaničnom klupskom sajtu.

"Standardni kamerunski A reprezentativac Кolins Fai od danas je igrač Fudbalskog kluba Radnički. Fai igra na poziciji desnog beka, a u klub dolazi sa impresivnim međunarodnim iskustvom. Nakon afirmacije u rodnom Кamerunu, otisnuo se u evropske klubove, gde je najpre nastupao za Dinamo iz Bukurešta, a čak devet sezona nastupao je za renomirani belgijski klub Standard Lijež, sa kojim je osvojio dva kupa Belgije. Fai je reprezentativac Кameruna, za koji je nastupao u svim selekcijama, a za A tim svoje države sakupio je 56 odigranih utakmica. U Radnički stiže iz saudisjkog tima, Al-Tai, člana tamošnje Pro lige", stoji u objavi Nišlija.

"Кolins Fai je prvi od nekoliko pojačanja kluba u zimskom prelaznom roku koje su najavili rukovodstvo kluba i novi sportski direktor, Bratislav Ristić. Očekuje se da se do početka priprema kompletira kostur budućeg tima, kako bi ekipa spremna krenula u nastavak šampionata Srbije", dodaje se u saopštenju Radničkog.

Nišlije nakon jesenjeg dela sezone zauzimaju pretposlednje 15. mesto na tabeli Mozzart Bet Superlige sa svega 17 osvojenih bodova iz 19 utakmica.