Superliga Srbije

Mijatovića nisu donele rode, nismo potrošili novac kao što zlonamernici pričaju: Zvezdin generalni direktor o igračkom kadru crveno-belih

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.12.2023 14:13
Jovan Mijatović, fudbaler Crvene zvezde MN Press
Jovan Mijatović, fudbaler Crvene zvezde

Tokom letnjeg prelaznog roka ljudi iz Fudbalskog kluba Crvena zvezda zvezdi nisu krili da su dobro odrešili kesu ne bi li silno pojačali igrački kadar za potrebe napada na zacrtano proleće u Ligi šampiona i odbrane domaćih trofeja, ali generalni direktor Zvezdan Terzić negira da je novac trošen preko razumne mere, kako mu neki spočitavaju. 

Šta više, u istoj priči je objavio kolika su ulaganja bivšeg prvaka Evrope i sveta u mlađe kategorije, koje su recimo iznedrile sadašnje startere i potencijalne transfer bombe Jovana Mijatovića i Kostu Nedeljkovića. 

"Mnogo smo investirali, nismo potrošli pare kao što zlonamernici pričaju, mi smo investirali novac. Sve je ovo dugogodišnji strateški plan. Mijatovića nisu donele rode, već je došao kao produkt ozbiljnog omladinskog sistema. Nas ta škola košta četiri miliona evra da bi se pojavili Mijatović, Lučić, Maksimović... masa bisera koji imaju ozbiljnu tržišnu vrednost u Evropu".

MN Press

 

U isto vreme, postoji realna mogućnost da klub ove zime zaradi na eventualnoj prodaji starijih prvotimaca. 

"Imamo interesovanje za Glazera, Bukarija, Olijanku, Stamenića, Krasoa, Ivanića... imamo ozbiljne ponude i razgovore. Ubeđeni smo da će Mijatović i Nedeljković vrediti mnogo više sledećeg leta. Imali smo ozbiljne ponude, ali rekli smo da ne želimo da ih prodamo", nabrojao je Terzić na konferenciji za medije sazvanoj povodom razlaza sa trenerom Barakom Baharom.