Superliga Srbije

Osvojićemo titulu i ove godine: Zvezdan Terzić siguran u nastavak šampionske dominacije Crvene zvezde

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.12.2023 13:57
Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde MN Press
Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde

Crvena zvezda otišla je na zimsku pauzu s porazom u prvom ovosezonskom "večitom derbiju" i bodom manje od Partizana, ali za njenog generalnog direktora Zvezdana Terzića nema dileme oko toga ko će sledećeg leta u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Bez obzira što je pred crveno-belima veliki broj utakmica u prolećnom delu Mozzart Bet Superlige Srbije, Terzić sigura da će se "delije" i sledećeg maja radovati osvajanju titule. 

"Svidelo se to ljudima ili ne, Zvezdan Terzić je jedan od najuspešnijih funkcionera u istoriji Zvezde. Pametni ljudi su svesni koliko je kompleksno voditi Zvezdu. Vreme je pred nama, postoji procedura da ako neko pomisli da može bolje, skloniću se. I ove godine ćemo osvojiti šampionsku titulu. Osvojićemo osmu titulu", poručio je Terzić svojim kritičarima sa današnje konferencije za medije. 

U vezi s tim, još jednom je naglasio koliko mu je krivo što saradnja sa, sada već bivšim trenerom, Barakom Baharom nije donela željeni efekat. 

"Deset godina sam u Zvezdi, a i dalje svakog dana učim. Prepliće se mnogo interesa, Zvezdu stvarno treba razumeti da bi je vodio. Bahar je zavoleo Zvezdu, grad Beograd, iskreno mi je žao što nismo nastavili saradnju. Bio je projekat, ali desilo se što se desilo. Prihvatio je dostojanstveno, u skladu sa njegovim ljudskim vrednostima. Priče kako se obezbedio ugovorima, to su prazne priče, ne želi novac koji nije zaradio. Brzo će naći novi klub, a dok ne dođe, Zvezda će ga plaćati redovno".