Superliga Srbije

Glazer ostaje sigurno, povratak Borjana zavisi od Milojevića: Zvezdan Terzić najavio "filtriranje" igračkog kadra

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.12.2023 13:30
Milan Borjan i Vladan Milojević MN Press
Milan Borjan i Vladan Milojević

Vanredno obraćanje medijima Zvezdana Terzića imalo je za povod sporazumni razlaz sa Barakom Baharom i drugi mandat Vladana Milojevića u klubu sa stadiona "Rajko Mitić", ali je generalni direktor govorio i mnogim drugim važnim pitanjima.

Kao što je igrački kadar, odnosno eventualne ili sigurne promene u istom, tokom zimske takmičarske pauze. 

"Zvezdaška javnost je surova, ne da vreme. Svedoci smo mnogih igrača u prošlosti koji se nisu snašli, a posle su pokazali kvalitet. Kod nas očekuju da odmah posle deset dana bude Mesi. Ndiaje je izgubio samopouzdanje, doveden je kao želja Bahara. Vi ste veličali Baraka Bahara, svi koji ste ovde. A on je bio samo karika u lancu. Vreme će pokazati da li je Bahar pogrešio u želji da se dovede Ndiaje. Mnogo stvari utiče da li će se igrač snaći, sistem igre, saigrači. Ndiaje ima ugovor, ostaje sigurno, ne može u januaru da promeni klu b zbog UEFA pravila. Dolazi novi trener, videćemo kakav će imati tretman. Sve od njega zavisi, novi trener će imati šansu da se uveri u kvalitet igrača".

Mnoge "delije" su radoznale da čuju i da li će opremu Zvezde ponovo zadužiti bivši kapiten Milan Borjan, kog Bahar nije video u svojoj viziji tima, zbog čega je jedan od najboljih igrača crveno-belih poslednjih godina morao u drugi klub. A na njegovo mesto je doveden golman iz Izraela. 

MN Press

 

"Glazer ostaje sigurno, a što se tiče Borjana, on je pozajmljen Slovanu, Zvezda ga i dalje plaća... Zavisi od Milojevića i njegove odluke", kratko je poručio Terzić.

Alfa i omega najtrofejnijeg sprskog kluba ne krije ni da će pojedinci napustiti svlačionicu i otići u jednom pravcu. 

"Imamo ozbiljne razgovore oko Đige i to će biti visok transfer, od strane francuskih klubova. Povredio se i nije igrao u derbiju, ali ima ozbiljnu perspektivu. Gledaćemo da se rasteretimo (prodamo igrače). Mnogo je bilo nezadovoljnih igrača u svlačionici jer nije igralo. Baharu nije bilo lako da "hendluje" to. Nadam se da ćemo u januaru rasteretiti igrački kadar", poručio je Terzić.