Superliga Srbije

Čukarički u derbiju kola gost Vojvodini, Stefan Tomović veruje u trijumf

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.03.2023 18:26
Čukarički u derbiju kola gost Vojvodini, Stefan Tomović veruje u trijumf MN Press

Fudbaleri Čukaričkog briljiraju u nastavku sezona. Zabeležili su pet pobeda na šest odigranih mečeva u Mozzart bet Superligi Srbije, zaostaju samo boid za drugoplasiranim Partizanom. 

Posle serije odličnih rezultata, tri vezana trijumfa bez primljenog gola, pred izabranicima Dušana Kerkeza je jedno od najtežih gostovanja u sezoni, u derbiju 26. kola protivnik je Vojvodina, meč se igra u subotu od 16 časova.

Novosađani su direktan rival "Brđana" u borbi za mesto koje vodi u Evropu.

"Čeka nas izuzetno teška utakmica, Vojvodina ima vrlo kvalitetan sastav, igraju na svom stadionu, promenili su trenera i verovatno će uslediti reakcija. Ali, očekujem da nastavimo u ritmu u kojem smo krenuli. Dobro poznajem stadion "Karađorđe" dok sam nosio dres Proletera, tamo sam najviše golova u karijeri postigao, neki su bili zaista lepi, protiv velikih rivala. Radujem se što ću ponovo igrati u Novom Sadu", podvukao je prvotimac Čukaričkog Stefan Tomović.

Upravo je  Stefan Tomović odigrao važnu ulogu u poslednjim uspesima ekipe sa Banovog brda. Nekadašnji mladi reprezentativac je u sjajnoj formi, u poslednjih šest mečeva postigao je tri pogotka.

"Imao sam povredu kad sam došao u Čukarički, malo je duže trajao proces prilagođavanja, sada je sve kako treba.Prezadovoljan sam rezultatima koje smo ostvarili u nastavku sezone. Pokazali smo da smo ozbiljni konkurenti za plasman u Evropu. Mnogi pričaju o tom drugom mestu, ali mi nigde ne žurimo. Partizan je na bod razlike, ima odličnu ekipu, tek ćemo voditi velike bitke", zaključio je Tomović.