Superliga Srbije

Bahar očekuje pune tribine u Kruševcu: Uz podršku navijača do pobede nad Napretkom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.12.2023 17:18
Trener Crvene zvezde Barak Bahar MN Press
Trener Crvene zvezde Barak Bahar

Trener Crvene zvezde Barak Bahar izneo je očekivanja pred utakmicu 15. kola MozzartBet Superlige Srbije. Susret u Kruševcu na programu je sutra od 15:00 časova, uz direktan prenos na TV Arena 1 Premium.

Ovo će biti treće vezano gostovanje za Beograđane, četvrto računajući i susret u Ligi šampiona sa Jang Bojsom.

"Nije lako u kontinuitetu igrati u gostima, pogotovo na terenima koji nisu u dobrom stanju, ali smo spremni, jer znamo koliko je utakmica protiv Napretka važna", počeo je Bahar.
 
Govorio je strateg Zvezde o učešću u Ligi šampiona, ali i o tome da je fokus sada u potpunosti na prvenstvu.

"Razočaran sam rezultatima, ali sam zadovoljan igrom i optimističan kada su u pitanju naredni izazovi. Izgledali smo dobro u Bernu, kao tim, i svi koji su u igri, žele najbolje. No, sutra nas očekuje sasvim drugačija utakmica, tako da će biti promena u timu. Fokus je u potpunosti na prvenstvu, jer znamo da je to navijačima najvažnije. Igrači moraju da cene sebe i svoje kvalitete, te da budu zadovoljni načinom na koji su odigrali u Bernu. Nije to rezultat ispratio, ali smo na terenu izgledali dobro. Moramo da nastavimo tako kako bi i rezultati na kraju došli. U prošlom kolu smo u važnoj utakmici pobedili Vojvodinu, a sada je na nama da nastavimo sa trijumfima."

Očekuje pune tribine Zvezdinih navijača u Kruševcu.

"Siguran sam da ćemo imati veliku podršku u Kruševcu, jer su i navijači svesni koliko je ovo važna utakmica. Siguran sam da će doći i napraviti dobru atmosferu."
 
Nije vreme za priču o prelaznom roku.

"Ne želim da pričam o tome, jer jednostavno nije pravi trenutak. Fokus je na utakmici protiv Napretka" - podvukao je Bahar. 

Standings provided by Sofascore