Superliga Srbije

Džoker Partizana iz 2014. završio karijeru: Petar Škuletić rekao zbogom fudbalu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.03.2023 17:32
Džoker Partizana iz 2014. završio karijeru: Petar Škuletić rekao zbogom fudbalu MN Press

Bivši napadač Partizana Petar Škuletić (32) odlučio je da se oprosti od fudbala i da nakon 15 godina karijere, ode u penziju. Od brojnih angažmana i klubova po celom svetu, Škuletić se najviše proslavio tokom drugog mandata u Humskoj, kada je u sezoni 2014/15 postigao 21 pogodak na 28 utakmica u svim takmičenjima.

Poslednji klub mu je bio TSC iz Bačke Topole, gde mu ugovor istekao na kraju prošle sezone.

"Rešio sam da stavim tačku na karijeru. Mogao sam po godinama još da igram, ali gledajući kako sam delovao poslednjih godina moje karijere, shvatio sam da je bolje da prestanem. Ponosan sam na sve što sam uradio u karijeri. Kako sam krenuo, kuda sam išao, zaobilaznim putem do Partizana. Nemam za čim da žalim. Poslednjih godina sam igrao čisto da produžim karijeru. Nisam imao ambiciju", izjavio je Škuletić u podkastu "Alesto".
 

MN Press

 

 

Nakon igranja za Iskru u rodnom Danilovgradu, Škuletić je prešao u Partizan 2004. godine, gde šansu najpre dobio u Teleoptiku, da bi se 2009. oprobao u Lincu. On je potom nekoliko sezona igrao u domaćem takmičenjima, a na stadion JNA vratio se 2014, kada je beležio najbolje partije u karijeri. 

Nakon toga, karijera ga je odvela u Moskvu, gde je nosio dres Lokomotive, da bi kasnije proveo određeno vreme u Turskoj i Francuskoj, dok mu je poslednji angažman bio u TSC-u iz Bačke Topole.