Superliga Srbije

Ivanić iskrenuo zglob, čeka ga snimanje i zebnja

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.11.2023 09:22
Mirko Ivanić u duelu sa igračem Jang Bojsa MN Press
Mirko Ivanić u duelu sa igračem Jang Bojsa

Mirko Ivanić je i u Bernu pokazao da je u ovom timu Crvene zvezde "alfa i omega". Odigrao je na visokom niovu, stavrao prostor saigračima, asistirao, ali se i povredio u 54. minutu. Stradao mu je zglob, pa ga u Beogradu čeka zebnja i neizvesnost.

"Verovatno ću raditi magnetnu rezonancu, videćemo, prepuštam to doktoru. Nadam se da nije ništa ozbiljno, iskrenuo sam zglob pri jednom duelu. Rano je još da pričamo, videćemo", rekao je Zvezdin vezista posle meča.

O samom meču nije imao mnogo toga da kaže sem onog "kad promašiš šanse sledi kazna", pogotovo u UEFA Ligi šampiona.

"Moram da se vratim na tih par šansi u prvih 10 minuta. Kada to ne realizuješ, a primiš gol onda je teško vratiti se. Iz nekog razloga očigledno nismo zaslužili da uzmemo makar bod večeras, po meni smo dobro igrali i zbog toga mi je žao. Momci su se dobro pripremali, videli ste da smo hrabro ušli u utakmicu, stvorili smo nekoliko šansi, nažalost primili smo gol... Šteta, baš šteta", razočarano je rekao Ivanić.

I Srđan Mijailović je vraćen prvi put u Ligi šampiona na mesto zadnjeg veznog, prirodnu poziciju i odmah je doneo određeni defanzivni balans koji je nedostajao.

"Preteško nam je zbog ovog poraza. Pokušaćemo da se podignemo da odigramo tu poslednju utakmicu što bolje možemo. Naši navijači će sigurno opet doći da nas podrže, daćemo sigurno svoj maksimum u toj poslednjoj utakmici. Mislim da u Bernu nismo bili nadrigani, imali smo na početku par dobrih šansi. Kada ih ne iskoristiš, pogotovo na ovom nivou, uglavnom usledi neka kazna. Pokušavali smo celu utakmicu da se vratimo u igru, nažalost nismo uspeli, opet smo promašili neke šanse... Primili smo dva nesrećna gola posle prekida", rekao je Srđan Mijailović.

Vremena za neku detaljniju analizu crveno-beli nemaju, jer ih čeka finiš jeseni i igranje na svaka tri dana.

"Trudili smo se stvarno, dali smo svoj maksimum. Gde smo grešili, videćemo, analiziraćemo utakmicu. Okrećemo se dalje, moramo da se podignemo kako znamo i umemo. Da pobeđujemo, igramo što bolje i ostvarujemo bolje rezultate", zaključio je Mijailović.