Superliga Srbije

Vojvodina pušta u prodaju karte za derbi protiv Crvene zvezde: Najjeftinije ulaznice 800 dinara

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.11.2023 09:59
Vojvodina pušta u prodaju karte za derbi protiv Crvene zvezde: Najjeftinije ulaznice 800 dinara MN Press

Fudbalski klub Vojvodina objavio je da će od danas svi zainteresovani moći da kupe ulaznice za derbi meč 16. kola Mozzart Bet Superlige protiv Crvene zvezde koji je na programu u subotu od 16.00 časova na stadionu "Karađorđe".

Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu Novosađana, ulaznice po ceni od 1.500 (zapad), 800 (istok), 800 dinara (sever) i 800 dinara (jug) prodavaće se po sledećem rasporedu:

četvrtak: na prodajnom mestu kompanije "GIGS TIKS" u Novom Sadu (Pariski magazin), od  9:00 do 19:30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug;

petak: na prodajnom mestu kompanije "GIGS TIKS" u Novom Sadu (Pariski magazin), od 9:00 do 19:30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug;

 

 

subota: na blagajni između južne i zapadne tribine stadiona "Karađorđe", od 13 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za zapad, na blagajni na istočnoj tribini od 13 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za istok, u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini "Karađorđa", u petak, od 10 do 18 časova moći će da se kupe ulaznice za sever, kao i na kapiji severa pre početka utakmice u subotu, dok će se karte za jug prodavati se kod južne tribine.

Iz Vojvodine posebno naglašavaju da svako ko poseduje sezonsku kartu za zapadnu tribinu može uz nju da dobije još jednu besplatnu ulaznicu za ovu utakmicu u navijačkom šopu na dan utakmice, da pokloni nekom koga želi da povede sa sobom.

Fudbalski klub Vojvodina napominje da je, iz bezbednosnih razloga i u dogovoru sa policijom, odlučeno da zapadna, istočna i severna tribina budu predviđene za navijače Vojvodine. Na zapadnu, istočnu i severnu tribinu stadiona neće biti dozvoljen ulaz osobama sa obeležjima FK Crvena Zvezda.

Takođe iz bezbednosnih razloga, kupovina ulaznica će biti moguća samo uz ličnu kartu na uvid, a jedno lice će moći da kupi maksimalno četiri ulaznice.