Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Novi Pazar gostuje na "Čairu"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.11.2023 08:52
Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Novi Pazar gostuje na "Čairu" MN Press

Utakmicom između niškog Radničkog i Novog Pazara (17, TV Arena 1 Premium) otvara se 15. kolo Mozzart Bet Superlige Srbije.

Domaći sastav u ovaj duel ulazi kao 13. tim na tabeli sa isto toliko osvojenih bodova, dok su gosti iz Pazara na osmoj poziciji i imaju četiri boda više.

"Očekuje nas zahtevna i teška utakmica. Ekipa Novog Pazara ima odlične pojedince. Odigrali su odlično drugo poluvreme protiv Partizana, promašili tri-četiri zicera. Bitno je da mi u meč uđemo motivisani i agresivni, da im ne damo puno prostora da se razmahnu, mislim da je to ključ utakmice. Radili smo na tome cele nedelje, ako ispoštujemo sve što smo se dogovorili mislim da možemo do pobede", poručio je trener Nišlija, Nikola Trajković i dodao:

"Sa povoljnim rezultatom mogli bi smo da očekujemo da se vratimo u realnu borbu za plej-of. U prethodnim duelima smo primali pogotke pa se vraćali. U Lučanima smo pobedili, sa Spartakom i Voždovcem remizirali. Igračima sam rekao da, posle pet godina, možemo do gola na 'krovu', pa i do pobede, samo da ne primimo prvi pogodak. Ipak, scenario se ponovio, ali smo se vratili u meč. Ključ svega je da ne primimo pogodak, jer sam ja ubeđen da kvalitetom možemo uvek da ga postignemo."

Pazarci su bili u seriji od četiri meča bez poraza, koja je prekinuta prošlog vikenda protiv Partizana, a trener Siniša Dobrašinović želi da njegovi igrači započnu novi niz pozitivnih retzltata.

"Biće možda i teže nego protiv Partizana. Radnički je pozitivan u poslednjih pet kola, ali optimista sam. Ako pogledam malo unazad, mislim da taj optimizam ima realnu osnovu. Igramo sve bolje i bolje. Idemo po bod ili bodove, koji će nam puno značiti. Drugo poluvreme protiv Partizana je putokaz kako bi trebalo da izgledamo, kako da igramo", rekao je Dobrašinović.

Mozzart Bet Supelriga, 15. kolo

petak

Radnički Niš - Novi Pazar 17.00 (TV Arena 1 Premium)

subota

Radnički 1923 - Voždovac 13.00 (TV Arena 2 Premium)
Radnik - Napredak 16.00 (TV Arena sport 10)
Železničar - Crvena zvezda 18.00 (TV Arena 1 Premium)
IMT - Mladost 18.30 (TV Arena sport 8)

nedelja

Javor - Spatak 16.30 (TV Arena sport 6)
Partizan - Čukarički 19.00 (TV Arena 1 Premium)
TSC - Vojvodina 19.30 (TV Arena 2 Premium)

 

Standings provided by Sofascore