Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Partizan u Pazaru pred praznim tribinama

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.11.2023 09:10
Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Partizan u Pazaru pred praznim tribinama FK Partizan

Vezali su fudbaleri Partizana 11 pobeda u Mozzart Bet Superligi, od toga čak šest puta slavili na gostujućim terenima i taj niz će pokušati da nastave u Novom Pazaru (15, TV Arena 1 Premium).

Tokom svih tih mečeva crno-beli su imali sjajnu podršku navijača, što je u mnogo navrata kao veliki plus isticao i trener Igor Duljaj, ali ovoga puta to neće bti slučaj.

Pazarci su kažnjeni sa dve utakmice igranja pred praznim tribinama zbog nedoličnog ponašanja navijača na meču protiv Vojvodine, te će duel protiv lidera na tabeli svi zainteresovani moći da prate samo na TV Arena 1 Premium.

"Imamo odličnu atmosferu, o čemu svedoče naši rezultati. Ko se u Srbiji bavi fudbalom, željno čeka da zaigra protiv Partizana i Crvene zvezde. Moji momci su u super stanju i formi, pa jedva čekamo da meč počne. Moram da priznam da me je malo iznenadila Partizanova uspešna serija, s obzirom na okolnosti i njihov prethodni nastup na evropskoj sceni. Kako sezona odmiče, izgledaju sve bolje. Kolega Igor Duljaj ima iskusnu i kvalitetnu ekipu. Kažnjava i najmanju grešku rivala. Što se nas tiče, prevashodno smo snažni kao tim. Žao mi je što zbog kazne i praznih tribina utakmica neće biti praznik za ceo grad, jer će na terenu imati šta da se vidi. Motiva nam, ipak, neće nedostajati", poručio je trener Pazaraca, Siniša Dobrašinović, dok je IgorDuljaj dodao:

"Žao mi je što neće biti publike koja kreira pravu brazilsku atmosferu, a poznato da je Pazar crno-beli grad, dosta je naših navijača tamo, veliki broj igrača je prešao u Partizan, dosta prijatelja imamo tamo. Ali, na terenu je sasvim drugačije, jer su Ljajić, Suma, Šćepović i ostali motivisani protiv nas. Kolega Dobrašinović odlično vodi ekipu, koja je bila pred pobedom nad TSC-om, savladala Čukarički, izbacila Železničar iz Kupa Srbije. Ne hvalim, već pričam šta i kako jeste. Znamo da smo tamo poslednji put izgubili, ali nismo gledali taj meč. Strah te tera da budeš oprezan."

Mozzart Bet Superliga, 14. kolo

subota

Crvena zvezda - Radnik 3:1 (1:0)
/Mijatović 19, Spajić 54, Kanga 90pen - Tomašević 70/

nedelja

Vojvodina - Železničar 2:0 (2:0)
/Milosavljević 12, Vukanović 14 - Šušnjar 63, Lakićević 76/

Čukarički - TSC 0:1 (0:1)
/Ćirković 23, Cvetković 83/

Voždovac - Radnički Niš 1:1 (1:1)
/Burmaz 32 - Petrov 43/

ponedeljak

Novi Pazar - Partizan 15.00 (TV Arena 1 Premium)
Spartak - Radnički 1923 17.00 (TV Arena 1 Premium)
Napredak - IMT 18.30 (TV Arena sport 2)
Mladost - Javor 19.00 (TV Arena 1 Premium)

 

Standings provided by Sofascore