Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Zvezda leči rane protiv IMT-a, nakon poraza u Evropi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.10.2023 08:25
Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Zvezda leči rane protiv IMT-a, nakon poraza u Evropi MN Press

Prva utakmica 13. kola Superlige Srbije odigrana je juče u Ivanjici, gde su fudbaleri Napretka iznenadili domaći Javor, a danas nas čeka nastavak ove runde. Na programu su tri meča, a u centru zbivanja, biće naravno, susret IMT-a i Crvene zvezde (18:30, Arena 1 Premium). 

Pored duela na Voždovcu, ljubitelji fudbala imaće priliku da prate susret Radnika i Železničara u Surdulici (15:00, AS4). Kao i meč Radničkog i Spartaka u Nišu (18:30, AS5).

Posle novog poraza u Ligi šampiona, gde su šanse za nokaut fazu sada svedene na minimum. Može se reći da Zvezda gostuje novajliji u elitnom rangu u pomalo nezgodnom trenutku. I pravo je pitanje kako će izabranici Baraka Bahara odgovoriti na današnji izazov, obzirom da su teško izvojevali pobede na domaćoj sceni u i prethodna dva kola. Prema rečima izraelskog stručnjaka, Zvezdu čeka ozbiljan protivnik, pa će fokus morati da bude na maksimalnom nivou.

"IMT je odličan tim. Umeli su da naprave probleme mnogim ekipama sa kojima su se sastali. Takođe igraju dobar presing, kao i odbranu. Svesni smo da ćemo morati da se pripremimo kvalitetno za utakmicu, uz maksimalan fokus, kako bismo ostvarili željeni rezultat", rekao je Bahar.

Mozzart Bet Superliga, 13. kolo

petak

Javor - Napredak 18.00 (TV Arenas 1 Premium)

subota

Radnik - Železničar 15.00 (TV Arena sport 4)
IMT - Crvena zvezda 18.30 (TV Arena 1 Premium)
Radnički Niš - Spartak 18.30 (TV Arena sport 5)

nedelja

Radnički 1923 - Mladost 13.00 (TV Arena sport 3)
Čukarički - Vojvodina 16.30 (TV Arena sport 4)
Partizan - Voždovac 18.30 (TV Arena 1 Premium)
TSC - Novi Pazar 19.00 (TV Arena sport 2)

Standings provided by Sofascore