Superliga Srbije

Blagajne "Marakane" otvorene: Puštene karte u prodaju za meč Zvezde i IMT-a na Voždovcu

komentari (0)

Izvor: Tanjug

27.10.2023 12:50
Blagajne "Marakane" otvorene: Puštene karte u prodaju za meč Zvezde i IMT-a na Voždovcu MN Press

Fudbalski klub Crvena zvezda izdao je saopštenje u kom se navodi da će od danas u 11 časova početi prodaja ulaznica za utakmicu 13. kola Superlige Srbije protiv IMT-a, koja je na programu u subotu od 18:30 na stadionu Voždovca (18:30 Arena 1 Premium).

"Nakon meča trećeg kola grupne faze Lige šampiona, crveno-beli se vraćaju obavezama u prvenstvu. Izabranici Baraka Bahara će imati priliku da protiv ekipe IMT ostvare novi trijumf u nacionalnom šampionatu, a podrška sa tribina će biti neophodna. Navijači Crvene zvezde su bili uz prvotimce u velikom broju i Lajpcigu i pokazali da su snaga našeg tima. 
 
Ulaznice za meč protiv ekipe IMT će se prodavati na blagajni stadiona “Rajko Mitić” u petak od 11 sati do 18 časova. U ponudi su karte za sektore zapad i jug, a cena ulaznice je 1000 dinara", navodi se na sajtu šampiona Srbije.

Uoči ovog duela Zvezda zauzima drugo mesto tabele, sa sedam bodova manje iza vodećeg Partizana (31), koji ima i utakmicu više, dok je IMT na 11. poziciji sa 11 osvojenih bodova.

Poslednji put Zvezda i IMT sastali su se krajem marta 2021. godine u Kupu, kada su crveno-beli slavili 3:0.  
 

 

Standings provided by Sofascore