Superliga Srbije

Vazura iznenađen komentarima Duljaja: To što on priča nema veze sa istinom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.10.2023 13:01
Vazura iznenađen komentarima Duljaja: To što on priča nema veze sa istinom MN Press

Trener Partizana Igor Duljaj, podigao je buru u srpskom fudbalu, kada je preksinoć u Subotici, posle pobede nad Spartakom, odlučio da "otvori dušu" i otkrije interesantne detalje, koje se tiču primanja igrača u klubu. U izjavi za Arenu sport, rekao je između ostalog, da "pojedine fudbalere izbacuju iz stanova jer nemaju da plate kiriju zbog nemogućih uslova za život, kao i da pojedini igrači nemaju deci da daju mleko."

Tim povodom oglasio se danas generalni direkor Partizana Miloš Vazura, koji je u izjavi za "Večernje novosti" rekao da ne zna o čemu trener priča. Dodao je da dugovanja prema pojedinim fudbalerima postoje, ali ona nisu takva da nekome ugrožavaju egzistenciju...

"Zaista ne znam zašto je Duljaj rekao da igrače izbacuju iz stanova, da nemaju za mleko, kada to nikako nema veze sa istinom i činjeničnim stanjem. Jedna grupa momaka, ona koja je bila u klubu i pre prelaznog roka, dobila je plate 15. septembra, a deset dana kasnije zaradu su podigla još jedanaestorica", rekao je Vazura.
 

Direktor Partizana rekao je da dugovanja postoje, ali da su pojačanja crno-belih dobila sav novac koji im je obećan.

"Novajlijama se praktično ništa ne duguje. Mesečna primanja fudbalera su između 10.000 i 50.000 evra, u zavisnosti od jačine ugovora. Pojačanja su u poslednja tri meseca inkasirala između 100.000 i 160.000 evra. Postoje dugovanja prema onima koji su bili u Partizanu i pre letnjeg prelaznog roka, od toga se ne beži, ali ona nisu takva da nekome ugrožavaju egzistenciju", dodao je on.

"Proveravali smo stanarine svih igrača i nikome ne preti izbacivanje. Javnost mora da zna da prvotimci potpisuju ugovore sa stanodavcima, a da u sklopu ugovorne obaveze postoje sredstva namenjena baš za to. Klub ne plaća igračima kirije, oni to rade sami", zaključio je Vazura.
 

 

Standings provided by Sofascore