Superliga Srbije

Duljaj zagrmeo u Subotici: Igrače izbacuju iz stana, nemaju deci za mleko!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.10.2023 22:15
Duljaj zagrmeo u Subotici: Igrače izbacuju iz stana, nemaju deci za mleko! TV Arena sport

Nastavio je Partizan pobedničku seriju u Superligi Srbije. Ekipa Igora Duljaja pokazala je da reprezentativna pauza nije ostavila traga na njihovu formu. Zahvaljujući boljoj igri u drugom delu drugog poluvremena, pobedila je Spartak 3:0 u Subotici.

Nakon susreta utakmicu su analizirali oba trenera. Prvi je pred kamere TV Arene sport stao Igor Duljaj, koji je pobedu u Subotici posvetio kolegi Saši Tomiću. Ali, je imao i šta da kaže o stanju u klubu...

"Mnogo toga mi leži na srcu. Moram da kažem... PFK nije "pomozite fudbalskom klubu". Neka se ljuti ko god hoće, neka rade sa mnom šte god žele. Ovi momci treniraju, a ja razmišljam da li će nekoga da izbace iz stana, da li će da prime platu. A ja da im pričam da je zelena trava, plavo nebo, cveta cveće u proleće. Ovi momci su junaci. Ruka koja daje je uvek iznad ruke koja prima. Neka dođe ko god hoće, neka promene trenera, ali dajte ovim momcima da imaju uslove da prehrane sebe i svoje roditelje, jer dosta ljudi živi od toga. Meni je to na srcu, ja sam moram da kažem ovo, da im pričam bajke, to ne mogu. Neka bude sa mnom, šta god, bilo je 3:0. Ovi momci na tribini dolaze o svom trošku, odvajaju svoj džeparac. Ako ima neko neku ideju, neka kaže. Ja ne mogu više pred igračima da razmišljam da li je neko dobio kiriju, da li će da ih izbace iz stana, da li će imati detetu da kupi mlekoi", rekao je Duljaj.

Potom je utiske analizirao trener Subotičana Aleksandar Keržakov.

"Da smo iskoristili šansu u drugom poluvremenu, meč bi pošao u drugom smeru,. Jedna šansa je odlučila. Igrali smo dobro i taktički dobro pripremljeni. Do njihovog prvog gola smo sve držali pod kontrolom".