Superliga Srbije

Konferencija Igora Duljaja na TV Arena sport: Zvezda u isto vreme ima sastanak UO na kojem odlučuje da li igra derbi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.09.2023 09:46
Konferencija Igora Duljaja na TV Arena sport: Zvezda u isto vreme ima sastanak UO na kojem odlučuje da li igra derbi MN Press

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde trebalo bi u sredu od 19.00 časova da dočekaju Crvenu zevezdu u 171. "večitom derbiju", ali tek nakon završetka Upravnog odbora crveno-belih, koji je zakazan za 12.00 časova, znaće se d ali će aktuelni šampion igrati taj meč.

Tim sa stadiona "Rajko Mitić" je u ponedeljak izdao saopštenje u kojem traži da se promeni glavni sudija meča i da će ukoliko se to ne dogodi odbiti da izađu na teren.

U trenutku kada čelnici crveno-belh budu razmatrali o tome hoće li igrati derbi, trener Partizana, Igor Duljaj će izneti svoja očekivanja pred najvažniji meč srpskog fudbala i njegova konferencija će biti direktno prenošena na kanalima TV Arena sport.

Za sada se ne zna da li će i kada očekivanja pred meč sa večitim rivalom izneti trener gostujućeg tima Barak Bahar, a svakako je planiramo da i njegovo obraćanje bude direktno prenošeno na TV Arena sport. 

Uživo će biti prenošene i konferencije dva stratega po okončanju susreta u Humskoj, a uoči njegovog početka, na programu je specijana jednočasovna emisija sa eminentnim gostima, zanimljivim prilozima i stručnim analizama, koja će se nastaviti i nakon poslednjeg sudijskog zvižduka Srđana Jovanovića.