Superliga Srbije

Duljaj za TV Arena sport posle pobede u Pančevu: Ovo je bila najvažnija utakmica u sezoni, ima vremena za Zvezdu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.09.2023 22:27
Duljaj za TV Arena sport posle pobede u Pančevu: Ovo je bila najvažnija utakmica u sezoni, ima vremena za Zvezdu TV Arena sport

Ponovo su navijači Partizana strepeli do poslednjeg trenutka, kao u mečevima protiv IMT-a i Radnika, ali za razliku od tih duela, igrači trenera Igora Duljaja su sve vreme susreta protiv Železničara bili dominantni.

To je ono što posebno raduje trenera Igora Duljljaja koji je istakao da je utakmica u Pančevu bila najvažnija za njegov tim u ovom delu sezone.

"Bila je ovo veoma teška utakmica. Pre nje sam rekao igračima da ne razmišljaju o derbiju, već da se maksimalno fokusiraju na Železničar. Za nas je ovo bila najvažnija utakmica sezone, jer najteže su one utakmice u kojima vas unared proglase za pobednika. Večeras nije bilo lako igrati i zato je važno što smo pobedili", izjavio je po okončanju susreta za TV Arena sport Igor Duljaj.

Prva utakmica po preuzimanju crno-belih Igoru Duljaju je bila ona protiv Crvene zvezde prošle sezone, kada je Partizan bio u "debelom zastatku", a sada uoči 171. "večitog derbija" njegov tim ima četiri boda više.

"Ne razmišljam još o Crvenoj zvezdi. Treba sada da uradimo jednu dobru analizu ovog današnjeg susreta i onda da se spremamo za taj duel u sredu", rekao je Duljaj.