Superliga Srbije

Barak Bahar pred Čukarički: Fokusirani smo samo na ovu utakmicu

komentari (0)

Izvor: Tanjug

15.09.2023 17:50
Barak Bahar pred Čukarički: Fokusirani smo samo na ovu utakmicu MN Press

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar izjavio je danas, pred utakmicu sa Crvenom zvezdom, da je njegov tim fokusiran samo na utakmicu sa Čukaričkim.

Fudbaleri Zvezde sutra od 18.05 gostuju ekipi Čukaričkog, u utakmici sedmog kola Superlige Srbije.

"Gledali smo obe utakmice Čukaričkog protiv Olimpijakosa, ali naravno i prethodne mečeve u domaćem šampionatu. Videli smo da su dobro igrali i pored činjenice da su poraženi od grčke ekipe. Uz visok presing imali su i dosta šansi. Radimo vredno već danima, a ekipa se priprema da pruži dobar otpor", istakao je Bahar.

Izraelski stručnjak se osvrnuo i na nedavna pojačanja.

"Hvang je odigrao 90 minuta za nacionalni tim pre samo nekoliko dana, takođe i Šerif je nastupio za nacionalni tim pre nedelju dana. Nalaze se u takmičarskoj formi, spremni su, ali će naravno imati priliku i da treniraju sa ekipom, kada ćemo utvrditi za koliko minuta su spremni na utakmici protiv Čukaričkog", izjavio je Bahar.

Dodaje da neče obraćati posebnu pažnju na igru defanzivaca, jer nije u planu da se "crveno-beli" brane protiv Mančester sitija.

"Niko nije rekao da će Crvene zvezda igrati defanzivno protiv Mančester Sitija. Ne razmišljamo o tom meču u ovom trenutku, susret sa Čukaričkim nam je najbitniji i fokusirani smo samo na tu utakmicu", zaključio je Bahar.