Superliga Srbije

De Medina gaji velike ambicije sa Partizanom: Boriću se za ovaj dres i daću sve od sebe da budemo šampioni

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.09.2023 12:00
De Medina gaji velike ambicije sa Partizanom: Boriću se za ovaj dres i daću sve od sebe da budemo šampioni FK Partizan

Najnovija akvizicija Partizana, 11. ovog leta, Natan de Medina, koji je na JNA stigao iz nemačkog Braunšvajga, veruje da će moći da pomogne crno-belima da ove sezone osvoje titulu šampiona Srbije.

Štoper iz Belgije, koji je tokokm karijere nosio dresove Anderlehta, Leuvena, Muskrona, Bilefelda i Braunšvajga, potpisao je juče dvogogišnji ugovor sa crno-belima i to na nagovor trenera Igora Duljaja.

"Za moj dolazak u Partizan je bio presudan moj odnos sa šefom stručnog štaba - Igorom Duljajem i moj osećaj da treba da dođem. Obišao sam i stadion, sportski centar, dugo razgovarao sa njim i na kraju sam potpisao. Takođe je bilo presudno to što znam da je Partizan veliki klub", rekao je Medina.

Defanzivac ističe da je pratio igre Partizana u Evropi prethodnih godina i da je upoznat sa njegovom istorijom.

"Pratio sam ga kroz evropska takmičenja svih ovih godina, bilo da je igrao u Ligi Evrope ili Ligi konferencije. Partizan je igrao i sa Anderlehtom koji je moj bivši klub, tako da sam dobro upoznat sa njegovom istorijom."

Medina je van takmičarske forme poslednjih nekoliko meseci, ali je obećao da će se potruditi da se što pre stavi na raspolaganje treneru Duljaju.

"Nisam igrao nekoliko meseci, zato prvo krećem sa treninzima uz tim sledeće nedelje, a onda ću se potruditi da se nađem na terenu što pre. Boriću se za klub i daću najbolje od sebe da budemo šampioni ove godine", zaključio je Belgijanac.