Superliga Srbije

Ognjen Vranješ stigao na Banovo Brdo: Sa Čukaričkim sam se dogovorio za pet minuta

komentari (0)

Izvor: Tanjug

11.09.2023 18:05
Ognjen Vranješ stigao na Banovo Brdo: Sa Čukaričkim sam se dogovorio za pet minuta FK Čukarički

Novi fudbaler Čukaričkog Ognjen Vranješ izjavio je danas da je njegova želja da klub ponovi rezultat od prošle godine i da ponovo igra u Evropi.

Vranješ je za klupski sajt rekao da se sa novim klubom o svemu dogovorio za pet minuta.

"Najiskrenije, sve sam se dogovorio sa Čukaričkim za pet minuta. Dosta dugo poznajem sportskog direktora Vladimira Matijaševića, sarađivali smo dok je bio u Napretku, znamo se i iz perioda u atinskom AEK-u. Kazao je šta želi od mene, ja sam rekao šta su moje želje od ekipe. To je da pokušamo da ostvarimo rezultat kao prošle godine, da Čukarički ponovo igra Evropu", istakao je Vranješ.

On je rekao da smatra da sa mladim igračima Čukaričkog mora da se priča i mnogo radi.

"Ako to ne urade, neće od njih biti ništa, svaki meč će biti kao onaj u Pančevu. Ipak, treba uzeti u obzir da je igrano na veštačkoj travi. Neka se ta utakmica zaboravi, spremamo se za duel protiv Crvene zvezde, čeka nas mukotrpan rad. Ima još mnogo da se igra, nije ovo neki veliki zaostatak, dosta je bodova u igri. Bitno je da budemo pravi na terenu, bez toga nema uspeha", zaključio je Vranješ.

Fudbaler rođen u Banjaluci potpisao je početkom septembra jednogodišnji ugovor sa ekipom sa Banovog brda.

Do sada u karijeri igrao je za Crvenu zvezdu, Napredak, Šerif, Krasnodar, Alaniju, Elazigspor, Gazijantepspor, Tomsk, Sporting Hihon, AEK iz Atine, Anderleht, Šarlroa i Hatajaspor.