Serija A

Samardžić definitivno "sleće" u Milano: Inter i Udineze utanačili sve detalje transfera, lekarski pregledi zakazani za ponedeljak

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.08.2023 11:18
Samardžić definitivno "sleće" u Milano: Inter i Udineze utanačili sve detalje transfera, lekarski pregledi zakazani za ponedeljak Guliver

Transfer Lazara Samardžića iz Udinezea u Inter kuva se već nedeljama, da bi ovog vikenda bio priveden kraju, jer su se dva kluba dogovorila oko svih detalja, pa će srpski vezista posle sutrašnjih lekarskih pregleda i zvanično postati član aktuelnog vicešampiona Evrope. 

Kako prenosi italijanski transfer mag Fabricio Romano, dvadesetjednogodišnji centralni vezista sada ima sve potrebne uslove za prelazak u Inter, što će njegovom dosadašnjem poslodavcu doneti zaradu od 16.000.000 evra. 

Samardžić je radio i živeo u Udinama od 2021. godine, a poslednja sezona bila je dovoljna preporuka za novi angažman, po kom bi u Interu trebalo da ostane pola decenije ili sve do 2028. godine. 

Novopečeni A reprezentativac naše zemlje u Italiju i njenu Seriju A stigao je iz berlinske Herte, kao član mlažih selekcija rodne Nemačke, a u dresu Udinezea odigrao je 63 utakmice, dao sedam golova i još toliko ih namestio.