Serija A

Ne idem u penziju, ali ne znam da li prelazim u Moncu, iako me Galijani zove svaki dan: Ibra hoće još da igra

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.06.2023 18:48
Ne idem u penziju, ali ne znam da li prelazim u Moncu, iako me Galijani zove svaki dan: Ibra hoće još da igra Tanjug/Spada/AP Photo/LaPresse

Čelnici Milana neće ponuditi novi ugovor iskusnom Zlatanu Ibrahimoviću, a švedski veteran koji ima 42 godine i dalje ne razmišlja da ide u penziju.

Napadač italijanskog kluba je naglasio da smatra kako još može da igra na vrhunskom nivou i da uopšte ne razmišlja o tome da se penzioniše:

"Nisam završio sa igračkom karijerom. Mogu još da pružim. Suguran sam u to. U ovom trenutku imam ugovor sa Milanom, na šta sam posebno ponosan i ne želim da pričam o tome gde ću nastaviti karijeru. Kada se ugovor okonča, a to će biti 30. juna, onda možemo da pričamo o svemu", rekao je Ibrahimović.

Ipak, mediji na Apeninima su insistirali na tome da Ibra im kaže hoće li se preseliti u Moncu, koju drži nekadašnji funkcioner Milana, Adrijano Galijani .

"Ne, ne znam da li ću ići tamo. Da vam kažem nešto, Galijani me zove svaki dan već tri godine. Govori mi kako je Monca prava sredina za mene, kako kao kub, tako i kao mesto za život. Hvala mu na tome, ali sačekajmo još malo da pričamo o mojim daljim planovinma", rekao je Šveđanin.