Serija A

Napolitanci spremaju veliko slavlje: Na stadionu "Dijego Armando Maradona" će biti postavljeno 10 ekrana za praćenje meča u Udinama

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.05.2023 14:42
Napolitanci spremaju veliko slavlje: Na stadionu "Dijego Armando Maradona" će biti postavljeno 10 ekrana za praćenje meča u Udinama Tanjug/AP Photo/Mauro Palumbo/LaPresse

 

Nisu fudbaleri Napolija uspeli u nedelju pred svojim navijačima da pobede Salernitanu (1:1) čime su propustii priliku da i matematički obezbede šampionsku titulu u Seriji A, a nova prilika za to je u sredu od 20.45 časova protiv Udinezea u gostima.

Priliku da prisustvuje tom susretu imaće "samo" 1.800 navijača kluba iz Napulja, ali će zato na stadionu "Dijego Armando Maradona" biti mnogo više vatrenih Napolitanaca koji će pratiti dešavanja iz Udina.

"Imali smo spremljeno slavlje u nedelju, ali nismo uspeli da pobedimo i to smo morali da odložimo. Zato smo odlučili da u četvrtak uveče na našem stadionu postavimo dva ogromna video bima na kojima će moći da se posatra meč iz udina, a na tribinama će biti još osam manjih ekrana", kaže predsednik kluba Aurelio de Laurentis i dodaje:

"Odlučili smo da ulaz na stadion bude simboličnih pet evra i sav prihod od prodaih ulaznica će ići u dobrotvorne svrhe. A onda, veliko slavlje sa navijačima ćemo upriličiti u nedelju nakon utakmic eprotiv Fiorentine na našem terenu. To će biti spektakl".

Napoli trenutno ima 18 bodova više od drugoplasiranog Lacija i da bi i zvanično postali šampioni Italije potrebno je da u Udinama ostvare pobedu.