Serija A

Materaci o Škrinjarovom odlasku iz Intera: Ne znam hoće li biti toliko voljen u PSŽ-u

komentari (0)

Autor: Mateja Petković

18.04.2023 18:00
Materaci o Škrinjarovom odlasku iz Intera: Ne znam hoće li biti toliko voljen u PSŽ-u Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Nekadašnji fudbaler Intera, Marko Materaci, je tokom gostovanja u jednoj italijanskoj emisiji prokomentarisao odluku Milana Škrinjara da napusti klub i pridruži se Pari sen Žermenu.

Slovenački defanzivac nije želeo da produži ugovor sa Interom, tako da će na kraju sezone postati član francuskog šampiona:

"On je veoma jak defanzivac, ali nije najbolji. Kada se založi postaje snažan u kolektivnom kontekstu. Ne smemo zaboraviti da je pri dolasku igrao dobro i radio jako kako bi naterao Antonija Kontea da promeni mišljenje. Mogao je da ode te prve godine kada nije igrao, ali mnogo je napredovao i postao važan član i kapiten ekipe", rekao je Materaci, a zatim rekao kako bi on postupio u njegovom slučaju:

"Da sam u njegovoj situaciji, ja bih lično ostao u Interu. Rekao sam mu javno 'Seti se kako su te Interovi navijači voleli, ne znam da li ćeš biti toliko voljen u Parizu, ali se nadam'. Samo pogledajte Mesija, on je jedan od najvećih igrača u istoriji", podvukao je Materaci.

Podsetimo, dvadesetosmogodišnji Slovak je tokom karijere nastupao za Žilinu, Moravice i Sampdoriju, odakle je u Inter stigao u julu 2017. godine ta oko 35 miliona.