Serija A

Vlahović je budućnost Juventusa: Direktor torinskog kluba oduševljen igrama srpskog reprezentativca

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.04.2023 10:44
Vlahović je budućnost Juventusa: Direktor torinskog kluba oduševljen igrama srpskog reprezentativca Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović je budućnost Juventusa i u ovom klubu od njega tek očekuju da bude na vrhunskom nivou, kaže direktor torinske "stare dame" Francesko Kalvo

Prema njegovim rečima nekadašnji napadač Partizana i Fiorentine je ključna figurau razvoju crno-belih u narednim godinama.

"Neman sumnje da je on u centru našeg projekta za budućnost. Dušan je fenomenalan igrač sa vrhunskim kvalitetima. Ne prestaje da radi i da se usavršava, i za njega je svaki novi dan prilika za novo dokazivanje. Zato i očekujemo od njega da u budućnosti pruža još bolje partije nego što ih je pružao do sada", rekao ej Kalvo.

Direktor torinskog kluba je pričao i o tome kako veruje da će biti uložena žalba kluba na 15 oduzetih bodova u Seriji A, a to će se znati 19. aprila.

"Želimo da zaštitimo igrače od te priče kako bi bili potpuno fokusirani na teren. Verujemo da će kazna biti ukinuta, ali sačekajmo taj 19. april pa onda pričajmo na tu temu", rekao je Kalvo.

Podsećanja radi, Juventusu je oduzeto 15 bodova zbog propusta u poslovanju i klub iz Torina trenutno zauzima 7. poziciju na tabeli Serije A sa 44 boda, sedam manje od Milana koji je na poziciji 4. koja vodi u Ligu šampiona.

Ukoliko bi im bili vraćeni bodovi crno-beli bi izbili na drugu poziciju sa bodom više od Lacija, odnosno 15 manje od vodećeg Napolija