Serija A

Materaci o Murinju: Obožavam ga, zaista je poseban, ali morao sam da ga opsujem!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.04.2023 10:15
Materaci o Murinju: Obožavam ga, zaista je poseban, ali morao sam da ga opsujem! Guliver/Jubel Freude

Bivši italijanski fudbaler, Marko Materaci, je u jednom intervjuu pokušao da približi javnosti kakva je osoba Žoze Murinjo.

Naime, portugalski stručnjak i italijanski defanzivac su sarađivali u milanskom Interu i to vrlo uspešno, s obzirom da su pored Skudeta uspeli da osvoje i pehar Lige šampiona:

"Murinjo je zaista poseban. On je znao imena dece i žena svih svojih igrača. Niko drugi nije takav. Za mene je to bilo veliko iznenađenje, ali za moju ženu još veće. Jednom prilikom smo se sreli i ona je bila sa mnom, a Murinjo joj se obratio sa: 'Zdravo, Danijela! Kako si?'", istakao je Materaci.

 

 

Portugalac je neposredno nakon osvajanja Lige šampiona napustio Inter, a oproštaj njega i Materacija bio je zaista dirljiv. Svet je obišla slika njih dvojice uplakanih i zagrljenih. Međutim, Materaci je prilikom tog pozdrava na kraju i opsovao Murinja:

"Opsovao sam ga, da. To je istina. Bio sam veoma tužan kada je odlazio, a opsovao sam ga jer me je ostavio sa (Rafom) Benitezom", rekao je Italijan uz osmeh.

Možete da ga volite ili mrzite, ali Murinjo je zaista specijalna ličnost, a to je ponovo pokazao na utakmici protiv Sampdorije (3:0), kada je pokušao da zaustavi navijače Rome da vređaju njegovog bivšeg igrača, a sada trenera Sampa, Dejana Stankovića.