Serija A

Pet miliona evra deli Pavlovića od transfera u Milan: Salcburg "tvrd orah" za pregovaračkim stolom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.07.2024 09:47
Strahinja Pavlović pred transferom u Milan MN Press
Strahinja Pavlović pred transferom u Milan

Nakon odličnih partija za Salcburg, Strahinja Pavlović, jedan od najtraženijih srpskih igrača na letnjoj pijaci, dobio je ponudu Milana, a kako navode tamošnji mediji, ozvaničenje saradnje se čeka svakog trenutka.

Jedna od svetlih tačkih Srbije na Evropskom prvenstvu, izrazio je želju da pređe u Seriju A naredne sezone, a izbor je izgleda pao na velikana iz Milana, koji još od prošlog leta prati defanzivca "orlova". 

Kako pišu tamošnji mediji, uprava "rosonera" odlučna je u nameri da pojača konkurenciji u odbrani sa Pavlovićem, a jedino što ih sada deli od ozvaničenja saradnje je razlika od 5 miliona evra, koju navodno Italijani ne žele da plate. 

Oni smatraju da je 25 miliona na ime obeštećenja razumna cifra za mladog štopera, dok iz Salcburga traže pet miliona više, uz konstataciju medija da je to samo mala začkoljica u pregovorima, koja ne bi trebala da utiče na epilog transfera.

 

 

Ukoliko bi ovog leta prešao na "San Siro", Strahinja Pavlović postao bi treći srpski fudbaler u Milanu, pridruživši se Luki Joviću i Jan Karlu Simiću.

Podsetimo, pored Milana još nekoliko evropskih klubova zainteresovano je za Pavlovića. Pominjali su se Brentord, Notingem, Njukasl, Aston Vila i Čelsi, ali je srpski štoper ipak odlučio da pređe u Italiju. 

U svakom slučaju, ima opcija...