Serija A

Filip Kostić i Nikola Milenković na meti Atletiko Madrida

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.07.2024 14:54
Filip Kostić  i Nikola Milenković mogli bi zajedno da zaigraju i u klubu MN Press
Filip Kostić i Nikola Milenković mogli bi zajedno da zaigraju i u klubu

Nikola Milenković bi posle sedam godina mogao da napusti Fiorentinu, a Filip Kostić je jedan od igrača koje Juventus želi da proda ovog leta. Osim što igraju za selekciju Srbije, za obojicu važi - želja su Atletiko Madrida.

Kako prenose italijanski portali, Atletiko Madrid traži još jednog štopera pored Robina Le Normana iz Sosijedada čiji je transfer dogovoren posle UEFA EURO. Milenković je profil koji traži trener Dijego Simeone i samo je pitanje obeštećenja koje bude tražila Fiorentina. Međutim, s obzirom da u klubu žele da oslobode budžet, a plata srpskog štopera je skoro 6,5 miliona evra bruto, pretpostavlja se da ni obeštećenje neće biti visoko - između 10 i 15 miliona evra.

 

 

Atletiko traži i levokrilnog ofanzivca jer u ekipi trenutno ima samo Lina. Filip Kostić je bio na meti "jorgandžija" još dok je igrao za Ajntraht iz Frankfurta, tako da trenutna situacija gde Juventus želi da ga proda ide na ruku Atletiku. Cena bi bila 10 miliona evra, procenjuju italijanski mediji.

Za Kostića se interesovao i Napoli, jer trener Antonio Konte želi da igra sa vingerima po krilnim pozicijama. Kostić je mnogo boljih ofanzivnih karakteristika od Olivere i novopridošlog Spinacole, koji su ipak levi bekovi. 

Narednih dana će se više znati šta će biti sa Milenkovićem i Kostićem.