Serija A

Još jedan Srbin u Torinu: Karlo Simić napušta Milan?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.07.2024 22:00
Jan Karlo Simić mogao bi krenuti stopama svojih kolega iz reprezentacije Profimedia
Jan Karlo Simić mogao bi krenuti stopama svojih kolega iz reprezentacije

Kako fudbalska pijaca odmiče, tako neke sage od ranije konačno dobijaju potpun oblik i svoje okončanje. Sada bi još jedna sudbina mogla da bude rešena, s obzirom da je srpski defanzivac, Jan Karlo Simić velika želja Torina.

Italijanski mediji prenose da je prva želja novog stratega "bikova" mladi fudbaler Milana. Na ruku mu ide to što Simić i "rosoneri" nisu uspeli da pronađu zajednički jezik oko produžetka saradnje tako da je odlazak našeg potencijalnog reprezentativca sve izvesnija opcija. 

S obzirom da Milan nije u pol poziciji, očekivano bi bilo da ekipa sa San Sira spusti svoje zahteve povodom obeštećenja, kako po isteku sezone ne bi ostala bez ikakve nadoknade. 

Profimedia

Simić je za Milan odigrao šest utakmica i postigao jedan gol

Podsećamo, tamo će ga, u slučaju eventualnog transfera, dočekati "domaće" društvo. Standardni golman Torina je Vanja Milinković-Savić, a za sada je makar formalni član kluba i naš krilni napadač, Nemanja Radonjić, čija sudbina bi takođe trebala da se razjasni do kraja letnje pijace. 

Uz njih dvojicu, doskorašnji deo "bikova" je i bio naš vezni fudbaler, Ivan Ilić, ali je izvesno da će se on ovog leta naći u redovima Zenita. 

Prema pisanjima kolega upućenih u zbivanja Serije A, rukovodstvo Torina je već uveliko stupilo u kontakt sa Milanom, a rasplet ne bi trebao da se previše zakomplikuje, tako da bismo naredne sezone mogli gledati još jednog talentovanog Srbina kako započinje utakmice u najjačem italijanskom rangu fudbala.