Serija A

Hvala Murinju, ali ja sam ponosan na ono što jesam: Stanković posle neprijatnih scena u Rimu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.04.2023 10:38
Hvala Murinju, ali ja sam ponosan na ono što jesam: Stanković posle neprijatnih scena u Rimu Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini

Trener fudbalera Sampdorije Dejan Stanković izjavio je da je zahvalan šefu stručnog štaba Rome Žozeu Murinju koji je smirio navijače rimskog kluba tokom meča 28. kola Serije A, prenose italijanski mediji.

Navijači Rome vređali su sinoć Stankovića tokom utakmice između Rome i Sampdorije povicima "Cigane, Cigane", nakon čega je portugalski stručnjak stao u odbranu svog nekadašnjeg igrača.

 

 

"Zahvalan sam Murinju, mada moram da priznam da nisam odmah primetio njegovu reakciju. Što se tiče skandiranja, ponosan sam na to što jesam. Ponosan sam što sam Cigan", istakao je Stanković, koji je nekada igrao za Lacio.

Portugalski stručnjak je posle meča izjavio da je Dejan Stanković njegov veliki prijatelj i da niko ne sme da vređa nekoga ko je njemu blizak.

"Uradio sam to zbog velikog čoveka i prijatelja. Ima porodicu, decu. Naši navijači su sjajni, ali moje prijatelje ne smeju da diraju. Ne mora Stanković da mi se zahvaljuje. Mnogo puta sam vređan na stadionima i znam kako se osećam u tim trenucima. Siguran sam da bi to Stanković isto učinio za mene., jer je on veliki čovek", rekao je Murinjo.