Serija A

Odbio Juventus i unosnu ponudu iz Saudijske Arabije: Vlahović hoće samo u Premijer ligu?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.05.2024 17:28
Dušan Vlahović na utakmici Juventusa i Monce Guliver/NicolòxCampo
Dušan Vlahović na utakmici Juventusa i Monce

Srpski fudbaler Dušan Vlahović odbio je novu ponudu Juventusa i prema navodima italijanskih medija, mogao bi ovog leta da pređe u Premijer ligu.

Iako će mu plata naredne godine skočiti u Torinu na 12 miliona evra, napadač "stare dame" koji je ove sezone pružao najbolje partije otkako je stigao u Seriju A, nije naročito oduševljen sa idejom da ostane u Juventusu.

Kako pišu tamošnji mediji, Vlahović je odbio novi ugovor, pošto je izrazio želju da pređe u Premijer ligu, gde su Arsenal i Čelsi glavni favoriti za njegov potpis. A, koliko je ozbiljan u nameri da se preseli na "Ostrvo", govori i podatak da je odbio i daleko unosniju ponudu iz Saudijske Arabije.

 

 

Bilo kako bilo, ovo je tek početak priča o bivšem napadaču Partizana, koji će i ovog leta, prema svemu sudeći, biti glavna tema na "transfer pijaci", a da li će ostati u Torinu ili pak otići na sever Evrope, gde se igra najbolji fudbal, ostaje da se vidi.

Podsetimo, njegova cena procenjena je na 85 miliona evra, ali su male šanse da će ga Juventus pustiti ispod 100, budući da u Torinu ima važeći ugovor do 2026. godine.

Dušan Vlahović ove sezone odigrao je 29 utakmica u Seriji A i postigao 16 golova uz tri asistencije.