Serija A

Simone Inzagi, trener Intera, oduševljen posle pobede protiv Milana: Postigli smo nešto izuzetno

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.04.2024 16:03
Simone Inzagi Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni
Simone Inzagi

Trener fudbalera Intera Simone Inzagi izjavio je da je milanski klub osvajanjem titule u Serije A ostvario izuzetan rezultat, prenose italijanski mediji.

Fudbaleri Intera pobedili su sinoć u gostima Milan rezultatom 2:1 u 33. kolu Serije A, i tako pet kola pre kraja osigurali titulu prvaka.

Inter na prvom mestu na tabeli ima 86 bodova, a drugoplasirani Milan ima 69.

 

 

"Postigli smo nešto izuzetno. Mnogo je protagonista u ovom uspehu. Moje misli idu i ka mojoj porodici, supruzi i deci, roditeljima... Moja mana je ta što nekada posao ne mogu da ostavim i nosim ga kući sa sobom, ali porodica mi je osnov svega", rekao je rekao je Simone Inzagi, trener Intera. 

Nekadašnji italijanski reprezentativac je Inter preuzeo 2021. godine. Posle utakmice, Inzagi je pohvalio fudbalere Intera, koji su ove sezone ostvarili 27 pobeda u Seriji A.

"Svi ovi momci su izuzetni. Jutro pre utakmice sa Milanom izveo sam momke da treniramo po kiši, da vežbamo detalje za derbi... Prvi gol je rezultat onoga što smo radili na tom treningu".

Inzagi  se na kraju zahvalio i bratu Pipu.

"Pipo je moj veliki brat, uvek je vodio računa o meni, zato je za mene jako važna osoba. Iako smo odrasli ljudi, moja ljubav prema njemu se nikada nije promenila", rekao je Simone Inzagi.