Serija A

Vlahović vredi 90 miliona evra, Juventus već naciljao Hojlunda

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.03.2023 23:09
Vlahović vredi 90 miliona evra, Juventus već naciljao Hojlunda Tanjug/(AP Photo/Gregorio Borgia)

Dušan Vlahović se polako, ali sigurno vraća u golgetrersku formu, ali Juventus je spreman da se i rastane sa njim, ako u Torino na leto stigne ponuda od 90 miliona evra.

Kako prenosi "Korijere", Real Madrid, Mančester junajted i Borusija iz Dortmunda naciljali su srpskog napadača, neki kontakti već postoje i ako se priča "zahukta", čelnici "Stare dame" su voljni da prodaju Dušana i na neki način isplate uložen novac u januaru prošle godine.

Italijanski mediji pominju da je Juventus već naciljao zamenu u Rasmusu Hojlundu, napadaču Atalante i selekcije Danske za koju je u prva dva meča kvalifikacija za EURO 2024. godine postigao pet pogodaka. Klub iz Bergama je platio Danca 17.2 miliona evra Šturmu iz Graca pre godinu dana i sigurno je 20-godišnjeg talentovanog napadača neće prodavati za manje od 50 miliona evra, procenjuje "Korijere".

 

 

I tu je računica jasna, ako dobiju 90 miliona evra za Vlahovića, mogu polovinu da ulože u novog napadača, uz činjinicu da imaju u rosteru Mojzea Kina i Arkadijuša Milika. Sve ove priče su ipak samo u domenu teorije, leto će uskoro stići, videćemo kakvi su planovi i Juventusa i Vlahovića.