Serija A

Ovo sam dugo čekao, hvala De Rosiju: Dibala presrećan posle pobede i postignutog het-trika

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.02.2024 10:46
Paolo Dibala na meču protiv Torina, tri puta zatresao mrežu Tanjug/AP Photo/Gregorio Borgia
Paolo Dibala na meču protiv Torina, tri puta zatresao mrežu

Junak fudbalera Rome u pobedi protiv Torina, Paulo Dibala presrećan je nakon tri postignuta gola i priznaje da je dugo čekao da ostvari takav podvig na jednoj utakmici.

Reprezentativac Argentine se zbog toga zahvalio trenere Danijeleu de Rosiju koji je verovao u njega u pružio mu priliku da ostvari onš što je dugo želeo.

"Dugo sam čekao ovaj trenutak i zaista je sjajno kada postignete tri gola na jednoj utakmici. Bio sam blizu tog uspeha na meču protiv Kaljarija, ali me je trener izveo iz igre, a onda se to neočekivano dogodilo protiv Torina. Drago mi je što sam uspeo da pomognem ekipi i što smo osvojili nova tri boda", rekao je Paulo Dibala i dodao:

 

 

"Trener De Rosi veruje u mene i želo sam da podelim srećne trenutke sa njim, pa sam zato otrčao do klupe da ga zagrlim i zahvalim mu se na tome. Morao sam to da uradim."

Roma se ovom pobedom vratila u trku za osvajanje mesta koje vode u Ligu šampiona naredne sezone, a Argentinac je naglasio da on i njegovi sigrači imaju veliki motiv da osvoje Ligu Evrope ove godine.

"Uvek želim da osvajam trofeje, bez obzira gd eigram. Zato i kažem da Roma u Ligi Evrope ima velike ambicije. Znam da je takmičenje dugačko i ima da se igra još mnogo mečeva, ali mi znamo šta je naš cilj i trudićemo se da ga ostvarimo. Uživam u ovom gradu i klubu i nadam se da će tako biti i u budućnosti", rekao je Dibala.