Serija A

On je kao moj sin, ne sme da odustane: Stanković otkrio šta je poručio Vlahoviću

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.03.2023 09:57
On je kao moj sin, ne sme da odustane: Stanković otkrio šta je poručio Vlahoviću Tanjug/Tano Pecoraro/LaPresse via AP

Burno je bilo sinoć u utakmici 26. kola Serije A između Juventsua i Sampdorije. Domaćoi tim je slavio 4:2, ali se mnogo namučio da bi došao do tog uspeha, a šef stručnog štaba ekipe iz Đenove Dejan Stanković tvrdi da je Sampa oštećena u 64. minutu.

Juventus je tada poveo 3:2, a gol za torinski klub je postigao Adrijen Rabio, ali se postavlja pitanje da li je u toj akciji bilo igranja rukom.

"Ako sudije i VAR kažu da nije bilo igranja rukom, onda im verujem, ali... Možete da vraćate snimak 20 puta i dalje ćete da vidite da je fudbaler Juventusa igrao rukom. Pogledajte pokret bicepsa, samo to ću da kažem. Verujem da su sudije i VAR videli da je sve u redu, ako je to ono što su videli. Molim vas, možemo da prihvatimo neke stvari, ali samo do određene granice. Ne želimo da od nas prave budale", izjavio je Stanković.

Medijima u Italiji bilo je zanimljivo i to što je Stanković nakon utakmice prišao i zagrlio napadača torinskog tima Dušana Vlahovića, koji je na ovom susretu promašio jedanaesterac i nešto mu rekao.

 

 

"Nema tu nogo tajne, Dušan je mlad momak koji prolazi kroz jako težak period. Dugo nije postigao gol i potrebna mu je podrška. On je mlad, ima godina koliko i moj najstariji sin i samo sam mu očinski rekao da mora da nastavi sa radom i da će uspeh doći. Kad jednom probije led biće mnogo lakše", otkrio je Stanković detalje razgovora sa reprezentativcem Srbije.