Serija A

Lautaro Martinez ostaje u Interu do 2028. godine: Godišnje bi trebalo da zarađuje sedam miliona evra

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.12.2023 11:51
Lautaro Martinez Tanjug/AP Photo/Alessandro Garofalo/LaPresse
Lautaro Martinez

Argentinski fudbaler, Lautaro Martinez blizu je dogovora sa čelnicima Intera oko produžetka saradnja i novi ugovor bi trebalo da bude potpisan do 2028. godine.

Prema pisanju italijanskog lista "Gazeta delo sport" agent odličnog napadača već nekoliko nedelja pregovara sa čelnicima kluba i parktično je postigao načelni dogovor.

Produženje saradnje sa Martinezom trebalo bi, prema ovim navodima, da bude prvi poslovni potez koji će klub iz Milana uraditi u 2024. godini, a Argentinac bi trebalo da zarađuje sedam miliona evra po sezoni.

 

 

Ukoliko se te informacije pokažau kao tačne, on će postati najplaćeniji provitimac aktuelnog sastava prošlosezonskog finalsite Lige šampiona.

Dvadesetšestogodišnji reprezentativac Argentine sa kojom je pre godinu dana osvojio titulu šampiona Evrope ove sezone je sa 13 postignutih golova najbolji strelac Serije A i jedan je od najzaslužnijih zašto se Inter nalazi na čelnoj poziciji Serije A.

Argentinac, inače, za klub sa satdiona "San Siro" nastupa od 2018. godine i od tada je odigrao 257 zvaničnih mečeva na kojima je postigao 117 golova.