Serija A

Vlahović napada Milan: Srpski reprezentativac se oporavio za derbi, a dobija i novi ugovor!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.10.2023 09:53
Vlahović napada Milan: Srpski reprezentativac se oporavio za derbi, a dobija i novi ugovor! Tanjug/AP Photo

Srbija je protiv Mađarske i Crne Gore morala da igra bez Dušana Vlahovića, ali to neće morati Juventus u nedeljnom derbiju protiv Milana. Srpski napadač se oporavio od povrede i već dva dana trenira sa ekipom "crno-belih" koja se priprema za veliki derbi 9. kola Serije A koji se igra u ndelju od 20.45 na "San Siru" uz prenos na TV Arena 1 Premium.

Rešio je Vlahović nelagodu sa leđima koji ga muči već neko vreme i spreman je da zaigra u derbiju, ali izgleda da će morati da dobije drugog partnera u napadu jer je Federiko Kjeza još van stroja, trenira individualno i najverovatnije će preskočiti ovaj duel. 

Vlahović će uskoro biti i za stolom sa čelnicima Juventusa jer mu je predočen novi ugovor uz produžetak saradnje do 2028. godine. Stari ugovor, vredan skoro devet miliona evra po sezoni, validan je do juna 2026,. godine. "Stara dama" takođe pregovara sa Federrikom Gatijem i Manuelom Lokatelijem po istom pitanju.

Trener Masimilijano Alegri sigurno neće moći da računa na Danila koji se povredio igrajući za Brazil u kvalifikacijama za SP 2026. godine.