Serija A

Prvo Pogba pao na doping testu, sada Fađoli pod istragom zbog klađenja: Juventus ima problematične igrače

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.10.2023 11:24
Prvo Pogba pao na doping testu, sada Fađoli pod istragom zbog klađenja: Juventus ima problematične igrače Guliver

Osim što ne igra Evropu ove sezone, ima problema sa finansijama i kaska četiri boda za Milanom u borbi za titulu prvaka Srbije, najtrofejniji italijanski fudbalski klub muku muči i sa problematičnim prvotimcima.

Nedavno je "stara dama" dospela u žižu javnosti zbog pozitivnog rezultata na doping testu Pola Pogbe, a sada se suočava sa istragom državnog tužioca protiv Nikola Fađolija, zbog sumnje da se kladio na utakmice, što je profesionalnim sportistima strogo zabranjeno. 

Mediji sa Apenina prenose takođe da je 22-godišnji vezista mesecima praćen tokom svog ulaganja novca na nelegalnim platformama, te da tamošnja policija i sudstvo imaju dovoljno materijala protiv njega. 

Ukoliko se sve ispostavi tačnim, prođu pomenuti dokazi i padne odbrana fudbalera, odnosno argumentacija klupskih advokata, grešni Fađoli mogao bi da dobije do tri godine zabrane bavljenja fudbalom. 

Fađoli je odrastao u fudbalskoj akademiji Juventusa, ali je otišao u Kremoneze, odakle se vratio u svlačionicu velikana iz torina.