Serija A

De Laurentis nema dilemu: Napoli će se i ove sezone boriti za titulu u Seriji A

komentari (0)

Izvor: Tanjug

10.10.2023 21:48
De Laurentis nema dilemu: Napoli će se i ove sezone boriti za titulu u Seriji A Guliver/Imago Sports

Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis izjavio je danas da je uveren da će se klub iz Napulja i ove sezone boriti za titulu u Seriji A, prenose italijanski mediji.

De Laurentis je na konferenciji za medije u Rimu prokomentarisao trenutnu situaciju u klubu iz Napulja. Napoli je prošle sezone osvojio titulu u Seriji A, a trenutno se nalazi na petom mestu na tabeli sa sedam bodova manje od prvoplasiranog Milana. Lućano Spaleti je na kraju prošle sezone napustio Napoli, pošto je preuzeo reprezentaciju Italije, a klub iz Napulja je preuzeo Rudi Garsija.

"Siguran sam da ćemo se i ove sezone do samog kraja boriti za titulu šampiona. Tokom leta bio sam u kontaktu sa nekoliko trenera. Tijago Mota nije želeo da dođe, a odradio sam i nekoliko razgovora sa Luisom Enrikeom. Hvala bogu što nije došao u Napulj, pogledajte šta radi sa Pari Sen Žermenom", rekao je De Laurentis.

On se protivi ideji da se Superkup Italije ponovo igra u Saudijskoj Arabiji. "Da li vidite šta se događa u Izraelu? Siguran sam da će biti zabranjeno da se leti iznad tog regiona. I sada da mi idemo tamo da bi neko zaradio par miliona više? Igrajmo na Olimpijskom stadionu u Rimu", zaključio je predsednik Napolija.