Serija A

Najgori Lacio poslednjih 20 godina, ali Sari nije zabrinut: Iskusni stručnjak veruje u bolje dane

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.09.2023 18:34
Najgori Lacio poslednjih 20 godina, ali Sari nije zabrinut: Iskusni stručnjak veruje u bolje dane Tanjug/AP Photo/Alfredo Falcone/LaPresse

Remijem protiv Monce na svom terenu (1:1) u 5. kolu Serije A, fudbaleri Lacija su došli do najgoreg starta sezone u poslendje dve decenije, kada je domaće takmičenje u pitanju, a to se poklopilo sa odlaskom srpskog reprezentativca Sergeja Milinkovića-Savića.

Lacijali su trenutno 15. na tabeli italijanskog šampionata sa svega četiri osvojena boda ili sa devet izgubljenih, što je mnogo bolnije i što stvara frustraciju navijačima rimskog kluba.

Međutim, bez obzira što su krenuli tako loše, trener Murusio Sari uopšte nije zabrinut, ne samo za igru svog tima, već i za svoj posao.

"Imamo loše rezultate, to ne mogu da poričem, ali ne mislim da nismo 'mrtva ekipa'. Znate kako, mi smo protiv Monce vodili 1:0 i umesto da bude 2:0 za nas, došlo se do 1:1. U fudbalu je granice između pobede i remija veoma tanka i tu nema neke preterane filozofije", rekao je Sari i dodao:

"Imamo mnogo novih igrača, potrebno je vreme da se svi oni uklope i ja uopšte nisam zabrinut. Verujem da ćemo početi da pobeđujemo i tada ćemo svi pričati drugi priču. Do tada, moramo samo da nastavimo da radimo kvalitetno".