Serija A

Jeziva poruka navijača Sampdorije: Ostavili svinjsku glavu i poručili čelnicima - vaše su naredne!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.02.2023 22:41
Jeziva poruka navijača Sampdorije: Ostavili svinjsku glavu i poručili čelnicima - vaše su naredne! Guliver/NicolòxCampo

Posle očajnih rezultata Sampdorije ove sezone, sve je izvesniji povratak u Seriju B, čemu se, jasno, protive navijači italijanskog kluba. Koliko su nezadovoljni plasmanom ekipe, govore pretnje smrću usmerene prema predsedniku Đenovljana Masimu Fereru, koji je nedavno dobio pismo s metkom, da bi simpatizeri Sampdorije danas poslali novu poruku čelnicima kluba. 

Naime posle osvojenih 11 bodova nakon 23. odigrana kola, navijači Sampdorije ostavili su svinjsku glavu ispred klupskih prostorija sa posvećenom porukom Masimu Fereru  i Antoniju Romei - vaše su naredne!
 

 

 

Rukovodici kluba, kojeg sa klupe predvodi Dejan Stanković, već neko vreme se žale na pretnje smrću, a naročito Ferero, koji se sa ovim neprijatnim situacijama, susretao još pre tri godine.

"Molim navijače da prestanu da mi prete. Zar zaista želite da me ubijete? Ja sam svakako živi mrtvac dok gledam ovaku Sampdoriju. U moju kuću su stigla tri metka. Prva dva još pre tri godine, a nedavno još jedan", rekao je Ferero i dodao:

"Ako želite, doći ću na utakmicu sa vama. Ako izađem živ, znači da smo se pomirili. U suprotnom, stadion ću napustiti na nosilima."

Podsetimo, Stanković je preuzeo ekipu početkom oktobra, ali nije uspeo da popravi sliku na terenu. Đenovljani su nastavili da tonu i nekadašnji šampion Italije iz 1991. se nalazi pred povratkom u Seriju B, prvi put još od 2011. godine.