Premijer liga

Izgleda ništa od Kukurelje, Mančester junajted se okrenuo Regulonu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.08.2023 18:30
Izgleda ništa od Kukurelje, Mančester junajted se okrenuo Regulonu Tanjug/AP Photo/Jon Super, File

Nije "zakukurikao" transfer Marka Kukurelje u Mančester junajtedu! Levi bek Čelsija se dogovorio sa Junajtedom oko pozajmice, ali klubovi su obustavili pregovore jer plavci iz Londona traže minimum četiri miliona funti za pozajmicu plus bonus, a klub sa "Old Traforda" nije hteo da plati više od tri.

Kukureljin transfer je još sinoć bio sumljiv jer ga je menadžer Maursio Poketino poslao na teren u meču Liga Kupa Engleske protiv Vimbldona. Današnji stav Čelsija je samo taj posao odveo u ćorsokak.

 

 

Junajted je imao spreman plan "B", pa će pokušati od Totenhema da pizajmi Španca Serhija Regulona. Bivši igrač Reala, koji je 2020. godine stigao među "pevce" nije se nametnuo kao prava opcija Antoniju Konteu koji ga je prošlog leta pozajmio Atletiko Madridu.

Ni na "Vandi Metropolitanu" se nije naigrao (samo 12 mečeva), pa se vratio u London i sigurno da će za sumu od dva-tri miliona funti moći sutra da zatvori prelazak na "Old Traford". Kao "C" opcija za menadžera Erika Ten Haga ostao je Nikolas Taljafiko, bivši igrač Ajaksa u vreme dok je Holanđanin vodio "kopljanike", a sada član francuskog Liona.

Sve staje u 24 sata, Junajted mora da nađe zamenu za povređenog Luka Šoa. Kada je prelazni rok u pitanju, svakakvi odbrti su mogući. Videćemo ko će da "zakukuriče" na "Old Trafordu" do sutra u ponoć. U međuvremenu, odbrana je ostala bez Rafaela Varana, koji će odsustvovati mesec dana.