Premijer liga

Bornmut brži od Lacija, Miloš Kerkez blizu transfera u Premijer ligu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.07.2023 22:22
Bornmut brži od Lacija, Miloš Kerkez blizu transfera u Premijer ligu Tanjug/AP Photo/Denes Erdos

Miloš Kerkez, levi bek AZ Alkmara i mađarski reprezentativac bio je na putu za Rim, ali izgleda da će umesto u "večni grad" postati stanovki Bornmuta. Engleski Premijer ligaš je brzo postigao dogovor sa igračem oko uslova i pregovara za Holanđanima oko obeštećenja.

Odlične partije u dresu AZ-a baš u udelima sa Lacijom preporučili su fudbalera rimskom klubu, bila je zainteresovana i Benfika, ali "nebo-plavi" su se mnogo uzdali da je posao blizu okončanja što je čini se iskoristio Bornmut.

"Trešnjice" su voljne da plate Holanđanima oko 15 miliona funti, što je i približna suma koju su oni i tražili. Fabrisio Romano ističe da Bornmut radi agilno i da bi posao uskoro mogao da bude i zaključen.

 

 

Da je transfer Kerkeza blizu realizacije govori i podatak da on nije bio u protokolu za prijateljski meč kluba protiv Leha (4:0). Klub iz Alkmara je za samo 1,2 miliona evra pre godinu i po dana kupio Kerkeza iz mladog tima Milana, a već sada može da zaradi 15 puta više i to samo posle 33 odigrane utakmice i tri pogotka.