Premijer liga

Junajted zadržao De Heu, ali i dalje želi Onanu: Mančester i Inter nastavljaju pregovore, dogovor blizu

komentari (0)

Izvor: Tanjug

07.07.2023 09:59
Junajted zadržao De Heu, ali i dalje želi Onanu: Mančester i Inter nastavljaju pregovore, dogovor blizu Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Čelnici Mančester junajteda i Intera nastaviće narednih dana pregovore u vezi prelaska golmana milanskog kluba Andrea Onane u ekipu sa Old traforda, prenosi Skaj sports.

Inter je odbio prvu ponudu Mančester junajteda, koja je iznosila oko 45 miliona evra. Milanski klub traži 60 miliona evra za kamerunskog golmana, koji bi u ekipi sa Old traforda trebalo da zameni Španca Davida de Heu.

Izvori bliski pregovorima tvrde da bi transfer trebalo da bude završen najkasnije do 13. jula, pošto tada Inter počinje pripreme za novu sezonu. Britanski mediji navode da bi Inter mogao da pristane na obeštećenje od 52,5 miliona evra za Onanu.

Kamerunac je poručio čelnicima Intera da želi da nastavi karijeru u Mančester junajtedu gde bi ponovo sarađivao sa Erikom ten Hagom.

Onana (27) je prošle godine stigao u Inter iz Ajaksa. On je prošle nastupio na 41. utakmici za milanski klub u svim takmičenjima.