Premijer liga

Saha ne veruje u Arsenal: "Tobdžije" se neće boriti za titulu u Premijer ligi, ali hoće Siti, Junajted i Liverpul

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.06.2023 12:35
Saha ne veruje u Arsenal: "Tobdžije" se neće boriti za titulu u Premijer ligi, ali hoće Siti, Junajted i Liverpul Tanjug/AP Photo/Kin Cheung

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda i Evertona, Luis Saha, tvrdi da će Mančester siti i naredne sezone biti glavni favorit za osvajanje šampionske titule u Premijer ligi.

Fracuz kaže da mu se sviđa ono što radi trener Pep Gvardiola, da akteulni šampion Engleske ima najjači tim, a da bi u borbu za titulu mogla da se umešaju još samo tri kluba, a među njima nisu Totenhem i Njukasl.

"Mančester siti je aktuelni šampion Evrope, osvajač Premijer lige i FA kupa i bez dileme najveći favorit za osvajanje nove titule u Engleskoj. Pored njih verujem da će u narednoj sezoni visoko biti kotirani Liverpul, koji će ekipi Pepa Gvardiole biti najveći rival, Mančester junajted i Čelsi. I to je to", ističe Saha.

Ono što posebno upada u oči je činjenica da Saha među favoritima ne vidi Arsenal, koji je prošle sezone bio najprijatnije iznenađenje Premijer lige, a u nastupajućoj rešio da napravi respektabilnu ekipu.

"Znam, Arsenal je uradio veliku stvar prošle sezone, borio se za titulu do poslednjeg trenutka i ostao praznih šaka, ali čak i da ostvare sve transfere o kojima se priča, veoma bih se iznenadio ukoliko bi bili bolje plasirani od pomenutih klubova", naglašava Saha.