Premijer liga

Francuzi tvrde: Nejmar pred vratima "Old Traforda", Brazilac nezadovoljan u Parizu

komentari (0)

Izvor: Tanjug

23.05.2023 10:25
Francuzi tvrde: Nejmar pred vratima "Old Traforda", Brazilac nezadovoljan u Parizu Tanjug/AP Photo/Daniel Cole

Čelnici Mančester junajteda i Pari Sen Žermena počeli su pregovore u vezi transfera brazilskog fudbalera Nejmara u klub sa "Old traforda", prenosi francuski Ekip.

Francuski list tvrdi da su kontakti rukovodstva dva kluba uspostavljeni pre nekoliko dana, a pregovori su sada i zvanično počeli. Čelnici engleskog kluba trenutno pregovaraju sa rukovodstvom "svetaca" i predstavnicima brazilskog fudbalera. Nejmar (31) je u PSŽ stigao pre šest godina iz Barselone za 222 miliona evra.
 


Brazilski fudbaler je navodno nezadovoljan statusom u pariskom klubu i želi da ga napusti na kraju sezone. On ima ugovor sa PSŽ-om do juna 2027. godine. Ekip ističe da fudbaler Mančester junajteda Kazemiro nagovara Nejmara da nastavi karijeru u engleskom klubu, koji će naredne sezone igrati u Ligi šampiona.

Francuski mediji navode da menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag želi da dovede Nejmara na pozajmicu do kraja sezone, ali rukovodstvo PSŽ-a insistira da tokom leta proda Brazilca i da se na taj način reši njegove velike plate. Nejmar je ove sezone odigrao 29 utakmica i postigao je 18 golova.