Premijer liga

Sve je u našim rukama, Liverpul se ništa ne pita: Ten Hag o borbi za Ligu šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.05.2023 09:23
Sve je u našim rukama, Liverpul se ništa ne pita: Ten Hag o borbi za Ligu šampiona Tanjug/AP Photo/Ian Walton

Neočekivanim porazom od Vest Hema (0:1) fudbaleri Mančester junajteda su ozbiljno ugrozili plasman u Ligu šampiona sledeće sezone, ali trener Erik ten Hag tvrdi da nije previše zabrinut.

Holandski stručnjak priznaje da nije očekivao ovako slabu partiju svog tima protiv ekipe koja se bori za opstanak, a onda istakao da veruje u njegove igrače.

"Nije nam ovo trebalo. Imali smo priliku da pobedimo i približimo se ostvarenju cilja, ali još ništa nije gotovo. Trenutno smo četvrti i verujem da ćemo tu ostati i na kraju sezone. Potrebno je samo malo više da se uozbiljimo i mislm da neće biti problema", rekao je Ten Hag.

Mančester ima samo bod više od najvećeg rivala Liverpula, ali i utakmicu manje od ekipe sa "Enfilda", a baš na tome holandski stručnjak i gradi optimizam.

"Ne radi se ovde o Liverpulu, nego isključivo o nama. Sve je u našim rukama i ukoliko mi pobedimo na mečevima koji su nam ostali, onda naš konkurent nema čemu da se nada. Imamo jasan cilj i spremni smo da ga ostvarimo. Mnogo smo puta ove sezone pokazali da smo tim sa karakterom i možemo to ponovo da uradimo", rekao je trener Mančester junajteda.